OUG 13, respinsă în Comisia Juridică din Senat - Opoziţia a cerut retragerea actului normativ

Comisia juridică a Senatului a votat luni modificarea proiectului de lege privind OUG 13, pentru ca legea să fie una de respingere.

1357 afișări
Imaginea articolului OUG 13, respinsă în Comisia Juridică din Senat - Opoziţia a cerut retragerea actului normativ

OUG 13, respinsă în Comisia Juridică din Senat - Opoziţia a cerut retragerea actului normativ

Comisia juridică a votat un amendament prin care Legea de respingere a OUG 13 să aibă un singur articol, la propunerea grupului palamentar al PSD, respectiv: "Se respinge Ordonanţa de urgenţă a Guvernului numărul 13/2017, prin modificarea şi completarea Legii 286/2009 din Codul Penal şi a Legii 135/2010 privind Codul de Procedură penală"

Amendamentul a fost admis cu şapte voturi pentru şi patru împotrivă.

Raportul a fost admis de Comisia juridică în unanimitate şi va fi supus la vot, luni, în plenul Senatului. Apoi proiectul va fi trimis Camerei Deputaţilor.

Marţi, Comisia juridică se va reuni pentru a dezbate proiectul de lege al guvernului privind graţierea. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici