Pachetul de legi privind achiziţiile publice, adoptat de Camera Deputaţilor

Pachetul de legi privind achiziţiile publice a fost adoptat, marţi, de plenul Camerei Deputaţilor, premierul Dacian Cioloş şi membri ai guvernului fiind prezenţi la şedinţă.

2111 afișări
Imaginea articolului Pachetul de legi privind achiziţiile publice, adoptat de Camera Deputaţilor

Pachetul de legi privind achiziţiile publice, adoptat de Camera Deputaţilor

Camera Deputaţilor este for decizional, astfel încât legile vor fi trimise preşedintelui spre promulgare.

Premierul Dacian Cioloş ceruse Parlamentului să adopte urgent legile, necesare pentru derularea proiectelor finanţate din fonduri europene.

Într-o scrisoare adresată săptămâna trecută Camerei Deputaţilor, Cioloş a subliniat riscurile cu care se poate confrunta România, în relaţia cu Comisia Europeană, ţinând cont de depăşirea termenului limită impus pentru procesul de transpunere a Directivelor, „element ce este de natură să ducă la iniţierea procedurii de infringement din partea CE”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici