Paleologu a cerut un nou buletin de vot, deoarece a aplicat greşit ştampila iniţial

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, Theodor Paleologu, şi-a exercitat dreptul de vot, duminică, la Secţia nr. 86 de la Liceul Teoretic Alexandru Vlahuţă, solicitând un nou bulentin de vot după ce aplicase greşit ştampila pe unul dintre cele primite iniţial.

261 afișări
Imaginea articolului Paleologu a cerut un nou buletin de vot, deoarece a aplicat greşit ştampila iniţial

Paleologu a cerut un nou buletin de vot, deoarece a aplicat greşit ştampila iniţial (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Paleologu a trebuit să stea la coadă pentru a vota. El a luat cele patru buletine de vot, a intrat în cabină, dar a revenit la preşedintele secţiei de votare, solicitând un nou buletin de vot, din cauză că a aplicat greşit ştampila.

El nu a vrut să le spună ziariştilor ce greşeală a făcut.

Paleologu a primit un nou buletin, după care şi-a exprimat votul.

La ieşirea din secţie, el a făcut declaraţii de presă.

"În primul rând, vreau să spun că am fost foarte bucuros că am stat atât de mult la coadă. Era foarte multă lume, ceea ce e un semn foarte bun şi sper să fie tot aşa pe tot restul zilei, să vină multă lume la vot, pentru că pe asta mă bazez: pe venirea la vot a celor care n-au venit în trecut", a declarat Theodor Paleologu.

Candidatul a mai spus că a votat pentru schimbare, "mai exact pentru administraţie mai transparentă, mai corectă, mai modernă, mai dinamică, mai ecologică şi aşa mai departe", adăugând că este normal să ai emoţii, fiind "ca într-o zi de examen".

Întrebat unde va aştepta rezultatul alegerilor, Theodor Paleologu a răspuns că nu ştie exact.

"La sediu, la partid, mai stau şi acasă... Acuma mă duc pe la toate secţiile de votare. Vedem, vedem, nu ştiu. Sper să nu fiu lat la 21.00", a spus candidatul PDL.

Şefa secţiei de votare nr. 86 Maria Gabriela Ene a declarat că Theodor Paleologu a solicitat alt buletin de vot deoarece a greşit rubrica unde vroia să voteze.

"În prezenţa locţiitorului şi a mea ca preşedinte am anulat votul respectiv şi am oferit un alt bulentin, a votat, ne-a semnat, s-a anulat acel vot şi îl vom trece la rubrica anulări", a spus şefa secţiei de votare, adăugând că din punct de vedere legal nu este nicio problemă.

"El vroia să pună (ştampila - n.r.) în altă rubrică şi abia atunci şi-a dat seama, probabil ne-am emoţionat amândoi, nu ştiu ce s-a întâmplat", a mai spus Ene.

Întrebată în ce buletin candidatul a greşit votul, Maria Gabriela Ene a răspuns că nu a fost atentă, pentru că era ocupată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici