Paleologu, atac la Iohannis: Se situează precum Jupiter în Olimp, Zeus Olimpianul, care nu discută cu nimeni

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Zeus Olimpianul, spunând că acesta discută numai cu cei care îi sunt fideli. De asemenea, Paleologu crede că Iohannis s-a gândit în anii de mandat doar la realegerea din 2019.

790 afișări
Imaginea articolului Paleologu, atac la Iohannis: Se situează precum Jupiter în Olimp, Zeus Olimpianul, care nu discută cu nimeni

Paleologu, despre Iohannis: Se situează precum Zeus Olimpianul, care nu discută cu nimeni

Într-o conferinţă de presă organizată, vineri, la Constanţa, Theodor Paleologu l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Zeus Olimpianul, spunând că acesta discută numai cu cei care îi sunt fideli.

„De ce, de exemplu, preşedintele în funcţie nu vrea să dezbată cu ceilalţi? Mi se pare că se situează cumva precum Jupiter în Olimp, Zeus Olimpianul, care nu discută cu nimeni şi nu discută decât cu cei care îi sunt fideli”, a spus Paleologu.

Totodată, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale consideră că în toţi anii săi de mandat de până acum, Klaus Iohannis s-a gândit numai cum să câştige alegerile din 2019, iar numirea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier a fost un compromis.

„Klaus Iohannis, din primul moment la Cotroceni, nu s-a gândit decât la un singur lucru: realegerea în 2019. Şi de aia a făcut compromisuri peste compromisuri. De aia a numit-o pe Viorica Dăncilă prim-ministru. Eu nu aş fi făcut lucrul ăsta în ruptul capului pentru că, în primul rând, este inacceptabil pentru o ţară ca România să aibă un asemenea prim-ministru”, a explicat Paleologu.

Întrebat de existenţa unui „blat” între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, Paleologu crede că preşedintele ţării îşi doreşte o confruntare cu primul-ministru, în turul doi. „Nu aş vorbi de blat. Nu e un termen care îmi place. Dar este evident că preşedintele Iohannis şi-o doreşte pe Viorica Dăncilă în turul doi”, a mai spus Theodor Paleologu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici