Paleologu, despre guvernare: Natural este ca Ludovic Orban să încerce crearea unei majorităţi

Theodor Paleologu, candidatul la prezidenţiale al PMP, a declarat, marţi, că liderul PNL Ludovic Orban ar trebui să încerce crearea unei majorităţi. El a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis a ţinut PNL departe de guvernare timp de cinci ani.

688 afișări
Imaginea articolului Paleologu, despre guvernare: Natural este ca Ludovic Orban să încerce crearea unei majorităţi

Paleologu, despre guvernare: Natural este ca Ludovic Orban să încerce crearea unei majorităţi

„Natural este ca Ludovic Orban să încerce crearea unei majorităţi. Eu, ca spectator şi cetăţean, aş vedea în direcţia PNL fără îndoială. Iohannis a ţinut PNL departe de guvernare timp de cinci ani. S-ar putea să vedem ceea ce ar fi trebuit să vedem mult mai devreme”, a afirmat Theodor Paleologu, în Parlament.

Întrebat dacă ar face parte dintr-un guvern condus de Ludovic Orban, Theodor Paleologu a răspuns: „Nu. Sunt candidat la prezidenţiale. Sub nicio formă acum. Am planuri pentru 11 noiembrie”.

Totodată, prezidenţiabilul PMP a afirmat că e nevoie de alegeri anticipate.

„După alegerile europarlamentare am spus clar că e nevoie de alegeri anticipate. Faptul că doamna Dăncilă se agaţă de guvern o va duce la dezastru. Şi pe ea şi pe PSD”, a conchis Paleologu.

ALDE a decis luni ieşirea de la guvernare şi o alianţă cu Pro România. Călin Popescu Tăriceanu a mai anunţat retragerea din Guvern a miniştrilor ALDE, însă Ramona Mănescu a decis să rămână la conducerea MAE.

Taguri:
paleologu,
guvern,
orban

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici