Paleologu, despre legalizarea prostituţiei: "Mi-aş asuma o astfel de iniţiativă"

Deputatul PDL Theodor Paleologu, candidat pentru un nou mandat, a declarat, la Gândul Live, că şi-ar asuma o iniţiativă legislativă privind legalizarea prostituţiei, precizând că este vorba de "o abordare realistă pentru a limita nişte rele foarte mari: tirania proxeneţilor şi pericolele medicale".

473 afișări
Imaginea articolului Paleologu, despre legalizarea prostituţiei: "Mi-aş asuma o astfel de iniţiativă"

Theodor Paleologu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Eventual mi-aş asuma o asemenea iniţativă legislativă, cel mai sănătos e să discuţi cu cărţile pe masă. Dar noi facem politica struţului pe această temă, ne pretindem mari moralişti, când realitatea e foarte urâtă. Prostituţia e cât se poate de prezentă pe străzi, iar forma în care se prezintă e hidoasă. Aceste femei sunt sclavele proxeneţilor şi nu beneficiază de control medical. Ce înseamnă, de fapt, legalizarea prostituţiei? În viziunea mea, este vorba despre o abordare realistă pentru a limita nişte rele foarte mari: tirania proxeneţilor şi pericolele medicale", a declarat Paleologul, invitat la Gândul Live.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici