Paleologu: Mă bucur că eforturile mele au fost încununate de succes

Theodor Paleologu a declarat, duminică, după ce a obţinut funcţia de vicepreşedinte al PDL, că eforturile sale au fost încununate de succes şi a arătat că pentru el funcţiile nu sunt pe primul loc, ci ideile, propunerile, proiectele.

101 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Mă bucur că eforturile mele au fost încununate de succes

Paleologu: Mă bucur că eforturile mele au fost încununate de succes (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"E foarte bine. Mă bucur că eforturile mele au fost încununate de succes. Am mers singur, împreună cu câţiva colegi, în această iniţiativă curajoasă, fără sprijinul niciuneia dintre cele două tabere majore", a afirmat Paleologu.

El a spus că a reuşit să facă o breşă şi că, din punctul său de vedere, şi-a îndeplinit obiectivele. "Am declanşat o dezbatere în partid, am pus teme importante în discuţie, am reuşit şi să detensionez atmosfera la congres, şi nu e deloc neglijabil", a adăugat Paleologu.

Theodor Paleologu a mai arătat că speră să găsească în BPN suficientă înţelegere şi simpatie pentru propunerile sale. El a spus că va trata în continuare cu umor problemele şi a arătat că umorul nu este în contradicţie cu seriozitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici