Paleologu: Sunt revoltat de distrugerile din Bucureşti, de traficul insuportabil, demolări, poluare

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că doreşte să candideze la Primăria Capitalei pentru că e revoltat de distrugerile din Bucureşti, de traficul insuportabil, demolări, construcţii absurde şi poluare, iar încă un mandat al lui Sorin Oprescu înseamnă mult rău.

277 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Sunt revoltat de distrugerile din Bucureşti, de traficul insuportabil, demolări, poluare

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Motivul pentru care m-am înscris în această cursă este revolta faţă de distrugerile din Bucureşti, traficul insuportabil, demolările şi construcţiile absurde, dar şi poluarea care diminuează speranţa de viaţă. Chiar e cazul să facem ceva. Este foarte târziu, este ora 12 fără 5. Încă un mandat al lui Oprescu înseamnă mult rău pentru Bucureşti", a declarat Paleologu pentru MEDIAFAX.

El a mai spus că doreşte să ducă această luptă pentru habitatul său, având în vedere că familia sa se află în Bucureşti din secolul al XVIII-lea.

Paleologu a arătat că s-a înscris în cursa din interiorul partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria generală, alături de Silviu Prigoană şi Costică Canacheu, iar decizia va fi luată pe baza sondajelor, după o discuţie în organizaţiile de sector, în organizaţia Bucureşti şi în BPN al partidului.

"Sondajele vor conta, dar este şi o chestiune de sprijin politic. Este nevoie de o discuţie în toate sectoarele, în organizaţia de municipiu şi în BPN", a adăugat Theodor Paleologu.

El a mai spus că termenul depunerii candidaturilor în interiorul partidului a fost până la sfârşitul lunii iulie, dar, dacă "altcineva foarte bun" doreşte să se înscrie, ar trebui să o poată face, cu toate că termenul a trecut.

Potrivit lui Paleologu, decizia finală asupra candidatului partidului trebuie luată până la sfârşitul lunii septembrie, pentru a fi timp pentru pregătire.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că s-a înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei pentru a fi competiţie în partid, arătând că persoana cea mai bine plasată în sondaje va reprezenta PDL şi că îşi doreşte o capitală europeană.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi, că în cursa internă din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile pentru Primăria Capitalei s-au înscris până acum Silviu Prigoană, Theodor Paleologu, posibil şi Costică Canacheu, menţionând că ea nu va candida.

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat, într-un interviu acordat în mai MEDIAFAX, că va candida pentru Primăria Capitalei dacă PDL îi va cere acest lucru, arătând că într-o astfel de competiţie va lupta "cu energia unui samurai sau a unui kamikaze".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici