Pambuccian: Minorităţile din Parlament vor susţine Guvernul condus de Emil Boc

Grupul minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor va susţine un Guvern condus de premierul desemnat Emil Boc, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, liderul grupului Varujan Pambuccian.

25 afișări
Imaginea articolului Pambuccian: Minorităţile din Parlament vor susţine Guvernul condus de Emil Boc

Pambuccian: Minorităţile din Parlament vor susţine Guvernul condus de Emil Boc (Imagine: Răzvan Chiriţă/MediafaxFoto)

"Vom susţine un guvern condus de Emil Boc pentru că din punct de vedere logic şi raţional am putea să nu susţinem şi atunci am avea alegeri anticipate şi am mai pica două guverne sau putem să susţinem un Guvern şi să ieşim odată din logica asta. Asta arată configuraţia politică şi să depăşim situaţia de instabilitate", a explicat Pambuccian.

El a refuzat să precizeze dacă susţinerea grupului minorităţilor faţă de Guvernul Boc va fi condiţionată.

"Am un mandat de negociere şi nu vreau să-l fac public înainte de a mă întâlni cu cei cu care urmează să negociez", a adăugat liderul grupului parlamenatr al minorităţilor.

Preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat pe Emil Boc drept premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici