Pambuccian: Nu ne vom exprima votul la moţiunea de cenzură

Parlamentarii minorităţilor naţionale nu vor vota, nici pentru, nici contra moţiunii de cenzură, ei preferând să rămână în sala de plen, dar să refuze dreptul de a vota, a declarat, marţi, în plenul reunit, liderul grupului parlamentar al monirotăţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

16 afișări
Imaginea articolului Pambuccian: Nu ne vom exprima votul la moţiunea de cenzură

Liderul grupului parlamentar al monorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Vom fi prezenţi în sala şi nu vom vota. Fiecare parlamentar al grupului nostru se va ridica atunci când va fi strigat şi va spune că nu votează", a declarat, în timpul dezbaterilor pe marginea moţiunii de cenzură, liderul grupului parlamentar al monorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Şedinţa de plen reunit a Camerei Deputaţilor şi Senatului în care se dezbate moţiunea de cenzură a început, marţi, la Parlament, cu 30 de minute întârziere faţă de ora programată, fiind prezenţi 432 parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici