Papahagi a demisionat din PDL şi va fi în grupul de iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară: "Părăsesc partidul fără resentimente"

Adrian Papahagi anunţă că a demisionat din PDL şi că a acceptat să facă parte din grupul de iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară.

274 afișări
Imaginea articolului Papahagi a demisionat din PDL şi va fi în grupul de iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară: "Părăsesc partidul fără resentimente"

Adrian Papahagi (Imagine: Raul Stef/ Mediafax Foto)

"Am transmis astăzi domnului Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, o scrisoare de demisie din partid. Părăsesc Partidul Democrat Liberal fără resentimente şi păstrez aceeaşi prietenie colegilor alături de care am dus luptele politice ale anului trecut, în special organizaţiei PDL Cluj şi domnului Emil Boc", scrie Papahagi pe Facebook.

În opinia sa, principala problemă a dreptei româneşti nu este lipsa valorilor şi a oamenilor credibili, în toate formaţiunile existente, ci criza de leadership.

"Cred, totodată, că singurul lider legitim al dreptei este Traian Băsescu. Am decis aşadar să mă alătur mişcării civice inspirate de Preşedintele României şi am acceptat să fac parte din grupul de iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară", mai precizează Papahagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici