Părinţii ar putea rămâne acasă, cu copiii, până la redeschiderea şcolilor. Anunţul PSD

  • După 15 mai, odată cu finalizarea stării de urgenţă, va trebui să mergi la muncă
  • Unităţile de învăţământ rămân închise
  • PSD vrea ca părinţii să rămână acasă, cu copiii, până la redeschiderea şcolilor
  • PSD cere Guvernului să ia măsuri, altfel acestea vor fi adoptate în Parlament
2350 afișări
Imaginea articolului Părinţii ar putea rămâne acasă, cu copiii, până la redeschiderea şcolilor. Anunţul PSD

Părinţii ar putea rămâne acasă, cu copiii, până la redeschiderea şcolilor. Anunţul PSD

După 15 mai va trebui să mergi din nou la muncă. Odată cu finalizarea stării de urgenţă, restricţiile de circulaţie nu vor mai fi în vigoare. Şcolile şi grădiniţele rămân, însă închise. PSD vrea să adopte în Parlament un proiect prin care să poţi sta acasă, cu copilul, până la redeschiderea unităţilor de învăţământ.

Social-democraţii critică Guvernul Orban şi cer măsuri concrete care să vină în sprijinul părinţilor.

„Interesat doar de sondaje de opinie, Guvernul PNL a uitat - din nou! - de românii care au copii şi care nu au în grija cui să îi lase. Nu a luat în calcul niciun moment faptul că odată cu ridicarea stării de urgenţă, pe 15 mai, nu mai pot fi acordate compensaţii părinţilor care rămân acasă pentru a avea grijă de copiii minori.

 After-school-ul sau grădiniţa nu mai sunt soluţii în acest an. Pentru că unităţile de învăţământ rămân închise! Să fie lăsaţi în grija bunicilor, nici gând, pentru că riscul să îi infecteze este prea mare. Ce vor face aceşti părinţi în continuare? Este clar pentru toată lumea, mai puţin pentru Guvernul Orban, că este nevoie ACUM de măsuri în sprijinul părinţilor! Este nevoie de predictibilitate, nu de măsuri luate doar din considerente electorale!”, scriu social-democraţii, pe Facebook.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici