Parlamentar USR: Cu banii pe pensii speciale în doar ultimii 4 ani de zile, puteam construi 243 de spitale noi nouţe

  • Deputatul USR Claudiu Năsui spună că statul român a cheltuit în ultimii patru ani 34,3 miliarde lei pentru pensiile speciale
  • El a calculat că ar fi fost construite cu aceşti bani 243 de spitale noi
4739 afișări
Imaginea articolului Parlamentar USR: Cu banii pe pensii speciale în doar ultimii 4 ani de zile, puteam construi 243 de spitale noi nouţe

Parlamentar USR: Cu banii pe pensii speciale în doar ultimii 4 ani de zile, puteam construi 243 de spitale noi nouţe

Deputatul USR Claudiu Năsui spună că statul român a cheltuit în ultimii patru ani 34,3 miliarde lei pentru pensiile speciale.

„Tot despre pensii speciale şi priorităţi. Ştiţi cât a cheltuit statul român în ultimii 4 ani cu pensii speciale? 34.3 miliarde de lei. Cu banii pe pensii speciale în doar ultimii 4 ani de zile, puteam construi în România 243 de spitale noi nouţe, la standarde înalte”, spune Năsui.

El mai spune că tragica ironie este că virusul nu-i va cruţa nici pe cei care primesc pensie specială.

„Cu ce îi va ajuta pensia în faţa virusului? Nu era mai bine chiar şi pentru ei să construim spitale în care să se trateze şi ei când va fi nevoie?”, a adăugat deputatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici