Parlamentari USR acuză PSD şi PNL că stau cu nasul în sondaje

  • Parlamentarii USR insistă pentru organizarea alegerilor pe parcursul a două zile.
  • Parlamentarii acuză PSD şi PNL că ”stau cu nasul în sondaje”.
156 afișări
Imaginea articolului Parlamentari USR acuză PSD şi PNL că stau cu nasul în sondaje

Mediafax

Parlamentarii USR insistă pentru organizarea alegerilor pe parcursul a două zile şi acuză PSD şi PNL că „stau cu nasul în sondaje”.

”Am cerut public, de o lună şi jumătate, preşedintelui să convoace toate partidele, AEP, medicii, MS la consultări pentru a analiza cum putem face campanie electorală şi cum să organizîm alegeri în siguranţă. Colegii mei au depus amendamente pentru desfăşurarea alegerilor în mai multe zile. Alegerile nu trebuie să sperie cetăţenii. (...) Această discuţie nu a avut loc, preşedintele nu ne-a chemat, premierul nu a făcut niciun pas în acest sens. Pare că toată discuţia despre campanie şi alegeri ţine de nişte socoteli electorale. PSD şi PNL stau cu nasul în sondaje şi încearcă să-şi creeze un culoar cât mai bun în detrimentul românilor şi al sănătăţii acestora”, a declarat deputatul Ionuţ Moşteanu.

La rândul său, senatorul Florina Presadă a reamintit că a avut o iniţiativă legislativă pentru organizarea votului în două zile.

”Nu am văzut un punct de vedere al Guvernului, iar iniţiativa a fost respinsă, de curând, de comisia juridică din Senat. Fac apel la toate partidele să treacă această iniţiativă prin Parlament. E momentul ca epidemiologii şi experţii electorali să vină să ne spună cum vor arăta alegerile locale”, a adaugat Presadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici