Video Parlamentarii au întrerupt dezbaterile pe buget, pentru a fi colindaţi de copii: Aduceţi portofelele - VIDEO

Un grup de colindători a venit, duminică, la Parlament, unde este dezbătut proiectul legii bugetului pe anul 2016, senatorii şi deputaţii făcând o pauză pentru a-i asculta, Viorel Ştefan (PSD) glumind că aleşii trebuie să "aducă portofelele" pentru că nu au "colăcei".

573 afișări

Grupul de copii a fost invitat în Parlament de deputatul PNL Andreea Paul, membră a Comisiei de buget. Ei au venit chiar înainte de pauza de masă a parlamentarilor, aleşii întrerupând dezbaterile pentru a-i asculta pe colindători.

Copiii au cântat în Parlament aproximativ 10 minute, iar la final au primit, din partea membrilor Comisiilor de buget, covrigi, portocale şi mere. Înainte de a ajunge la Parlament colindătorii, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Viorel Ştefan, i-a anunţat pe aleşi de sosirea copiilor şi a glumit că trebuie să-şi aducă portofelele.

"Peste 20 de minute o să vină acest grup de copii, să vă aduceţi şi portofelele, că nu avem colăcei", a spus Viorel Ştefan.

Colindători vin în Parlament în fiecare an, în perioada Crăciunului, invitaţi de parlamentari din zonele pe care le reprezintă.

Parlamentarii vor continua dezbaterile asupra bugetului la ora 14.00, după pauza de masă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici