Parlamentarii PDL au părăsit plenul consacrat citirii moţiunii de cenzură

Grupul parlamentar al PDL a părăsit plenul Parlamentului consacrat citirii moţiunii de cenzură, după ce parlamentarii au respins, prin vot, cererea ca documentul Opoziţiei să fie trimis la Comisiile juridice.

21 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PDL au părăsit plenul consacrat citirii moţiunii de cenzură

Parlamentarii PDL au părăsit plenul consacrat citirii moţiunii de cenzură (Imagine: Szavuj Atiila/Mediafax Foto)

"Având în vedere solicitarea făcută de grupul parlamentar al PDL şi a modului diferenţiat în care s-a analizat şi scrisoarea preşedintelui (pentru referendum n.r.) grupul parlamentar al PDL deputaţi şi senatori părăsesc sala", a declarat liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, la finalul unor discuţii procedurale asupra constituţionalităţii demersului de depunere a unei alte moţiuni de cenzură de către aceiaşi semnatari.

Deputatul PDL Ioan Oltean a cerut plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului, ca moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR să fie transmisă Comisiilor juridice pentru a se pronunţa asupra constituţionalităţii acestui demers, însă cererea a fost respinsă.

După ce PDL a părăsit sala, s-a trecut la numărarea parlamentarilor prezenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici