Parlamentarii PDL părăsesc plenul şi lasă foi cu mesaje pro-ICR, TVR, Monitorul Oficial

Parlamentarii PDL părăsesc plenul reunit, la ora transmiterii acestei ştiri, ei lăsând pe pupitre foi cu mesaje ca "Salvaţi ICR", "Salvaţi TVR", "Salvaţi Monitorul Oficial".

865 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PDL părăsesc plenul şi lasă foi cu mesaje pro-ICR, TVR, Monitorul Oficial

Parlamentarii PDL părăsesc plenul şi lasă foi cu mesaje pro-ICR, TVR, Monitorul Oficial (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a anunţat imediat după prezentarea raportului Comisiilor de cultură privind validarea lui Ovidiu Miculescu drept preşedinte al SRR, că democrat-liberalii părăsesc sala de şedinţă la momentul votului.

"Consecvenţi cu opinia noastră că toate aceste schimbări nu au decât un singur scop, un derapaj al democraţiei, grupul parlamentar al PDL va părăsi sala în procedura de vot", a anunţat Toader.

Parlamentarii PDL au părăsit sala de plen. Mulţi dintre ei au lăsat pe pupitre foi cu mesaje ca "Salvaţi ICR", "Salvaţi TVR", "Salvaţi Monitorul Oficial".

În paralel, în plen s-a decis prin vot că validarea preşedintelui SRR, Ovidiu Miculescu, dar şi a preşedintelui TVR, Claudiu Săftoiu, se va realiza prin vot secret cu bile, procedura desfăşurându-se la ora transmiterii acestei ştiri.

În sala de plen este prezent şi premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici