Parlamentarii PSD iau în calcul să se abţină la votul pentru validarea lui Rareş Bogdan la TVR - surse

Parlamentarii PSD iau în calcul să se abţină la votul de marţi din plenul celor două Camere ale Parlamentului în cazul validării în funcţia de preşedinte director general interimar al TVR a lui Rareş Bogdan, propus de PNL, au declarat pentru MEDIAFAX surse parlamentare.

404 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PSD iau în calcul să se abţină la votul pentru validarea lui Rareş Bogdan la TVR - surse

Parlamentarii PSD iau în calcul să se abţină la votul pentru validarea lui Rareş Bogdan la TVR - surse

Mare parte din parlamentarii PSD sunt nemulţumiţi de faptul că Rareş Bogdan i-ar fi jignit public printr-o serie de apelative, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, senatorii şi deputaţii PSD iau în calcul să se abţină de la votul din plenul celor două Camere.

Rareş Bogdan s-a prezentat, marţi la prânz, la Comisiile de cultură reunite, pentru a fi audiat.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că are reţineri faţă de propunerea ca Rareş Bogdan să preia funcţia de preşedinte director general al TVR, el arătând că preocuparea sa este ca TVR să devină un serviciu dorit de români, dar care să cheltuie mai puţin în această perioadă dificilă.

"Propunerea pentru preşedintele director general va aparţine PNL. Nu ştiu să existe o propunere oficială în acest moment, dar există o propunere neoficială, înţeleg, confirmată chiar de domnul Antonescu", a spus Ponta, într-o emisiune a postului Antena 3.

Întrebat dacă este vorba de Rareş Bogdan, Ponta a răspuns afirmativ.

Chestionat dacă susţine şi el această propunere, Ponta a precizat: "Dacă colegii liberali o vor face, o să să discutăm atunci".

Întrebat dacă are reţineri, Ponta a răspuns: "Evident că am reţineri. Dar nu cred că e corect să vorbim despre un alt jurnalist".

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că au existat unele discuţii informale pentru ca omul de televiziune Rareş Bogdan să fie propus pentru şefia TVR.

"În legătură cu televiziunea, au existat nişte discuţii şi se convenise, de principiu şi din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, să propunem pe omul de televiziune, pe omul de presă Rareş Bogdan", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici