Parlamentarii PSD, invitaţi de Hrebenciuc la un restaurant din Bucureşti

Parlamentarii PSD au fost invitaţi de liderul grupului din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, la un restaurant din Bucureşti, miercuri seară, "pentru socializare", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

18 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PSD, invitaţi de Hrebenciuc la un restaurant din Bucureşti

Parlamentarii PSD, invitaţi de Hrebenciuc la un restaurant din Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Hrebenciuc i-a invitat pe parlamentarii PSD, la sfârşitul şedinţei de miercuri a grupurilor reunite din cele două Camere ale Parlamentului, la o masă de socializare, la restaurantul Casa Latină de pe Şoseaua Panduri.

Astfel de întâlniri ale senatorilor şi deputaţilor PSD, la începutul sesiunilor parlamentare, au devenit tradiţionale pentru social-democraţi.

După şedinţa celor două grupuri PSD, o parte a parlamentarilor social-democraţi s-au adunat la cabinetul de la Senat al lui Mircea Geoană, ei fiind văzuţi în partid ca susţinători ai acestuia la funcţia de preşedinte al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici