Video Participanţii la AP NATO au cerut să mănânce în special produse vegetariene, dar şi raţă şi peşte

Participanţii la Adunarea Parlamentară a NATO care a început, vineri, la Bucureşti, au cerut să mănânce, la restaurantul "Rustic" de la Senat, produse vegetariene, în special pacheţele de primăvară şi legume, iar la felul principal piept de raţă şi peşte.

676 afișări

"În restaurantul Rustic, sâmbătă şi duminică vor avea loc cinci prânzuri ale celor celor de la Adunarea Parlamentară NATO şi toţi cei care participă vor putea servi la restaurant masa în jurul prânzului, între ora 12.00 şi 15.00", a declarat, pentru MEDIAFAX, Oana Pîrvulescu, director general adjunct la Centrul pentru Organizare şi Promovare Evenimente.

Potrivit acesteia, meniul solicitat pentru prânzul membrilor comisiilor de specialitate include un fel principal cu garnitură şi un desert.

"În mare s-au axat pe produse vegetariene - pacheţele de primăvară, legume, iar la felul principal piept de raţă şi peşte. Consumaţia va fi plătită de ei", a precizat Oana Pîrvulescu.

Pentru restul participanţilor la eveniment, a precizat ea, restaurantul "Rustic" va oferi meniurile obişnuite.

"Se mănâncă la fel ca în fiecare zi, bine, sper eu. (...) Toate mâncărurile sunt bune, gustoase şi gătite cu suflet. Restaurantul Rustic oferă trei meniuri, dintre care unul este vegetarian; cele obişnuite, la 15 lei, 18 lei şi 20 de lei", a spus directorul general adjunct la Centrul pentru Organizare şi Promovare Evenimente.

Ea a spus că musafirii vor putea mânca la restaurantul Senatului ciorbe, supe, grătar de pui, de porc, peşte, garnituri, salate şi deserturi.

"În afară de trataţiile care sunt oferite de Senat în foaierul sălii de plen, fiecare client îşi va plăti singur consumaţia de la restaurant şi de la bufet. Plata se face în lei sau cu cardul", a subliniat Oana Pîrvulescu.

Ea a mai afirmat că la restaurant sunt luate măsuri de securitate pentru verificarea alimentelor. "În fiecare zi vin şi iau probe cei care au acreditare pentru acest lucru, verifică şi, dacă este ceva în neregulă, comunică mai departe", a explicat Pîrvulescu.

Întrebată despre capacitatea de servire a Restaurantului, ea a răspuns că pentru perioada desfăşurării AP NATO, între 7 şi 10 octombrie, a fost mărit puţin numărul de locuri, la 250 de persoane.

"Ne-am pregătit să îi primim cu un ambient plăcut (pe participanţii la AP NATO - n.r.) la Restaurantul Rustic, la bufetul de la nivelul P1 al Senatului, iar, în foaierul sălii de plen, unde vor avea loc două întâlniri în data de sâmbătă, 8 octombrie, şi duminică, 9 octombrie, o trataţie pentru pauza de cafea, care va consta în apă plată şi minerală, fursecuri, ceaiuri şi cafele", a declarat Oana Pîrvulescu.

Pe de altă parte, ea a menţionat că Senatul a pus la dispoziţie pentru AP NATO Salonul Alb, unde se vor desfăşura întâlniri bilaterale între membrii AP NATO, şi sala de plen a Senatului, pentru sâmbătă şi duminică, unde vor avea loc şedinţe ale comisiilor de specialitate.

(Material realizat de Eliana Rădulescu, eliana@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici