Partidul Alianţa Naţională, o nouă formaţiune pe scena politică în an electoral

Fostul ofiţer al SRI Daniel Dragomir a anunţat, duminică pe Facebook, înfiinţarea Partidului Alianţa Naţională. Acesta a precizat că formaţiunea este una care îşi fondează ideologia pe principii conservatoare şi patriotice.

2598 afișări
Imaginea articolului Partidul Alianţa Naţională, o nouă formaţiune pe scena politică în an electoral

Partidul Alianţa Naţională, o nouă formaţiune pe scena politică în an electoral, fondat de fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir

„Anunţ astăzi înfiinţarea Partidului Alianţa Naţională, care îi are ca fondatori pe Dan Chitic, Aurelian Popa şi Lucian Dumitraşcu. Partidul Alianţa Naţională este o mişcare naţională care îşi fondează ideologia pe principii patriotice, conservatoare, de respectare a tradiţiilor şi valorilor româneşti, pe sprijinirea capitalului autohton. Susţin această mişcare naţional-patriotică, ea fiind exprimarea politică a dezideratelor România 3.0”, a scris Daniel Dragomir, duminică pe Facebook.

Dragomir a adăugat că pe 24 ianuarie va fi organizată o conferinţă de lansare a noii formaţiuni, unde va fi prezentat şi programul politic.

Potrivit site-ului oficial al noului partid, obiectivele principale ale formaţiunii sunt „Distrugerea statului paralel şi tragerea la răspundere a tuturor celor care au comis abuzuri împotriva românilor; Aducerea instituţiilor de forţă în matca lor constituţională şi respectarea voinţei cetăţenilor în faţa oricăror influenţe ale cercurilor de interese din ţară şi din exterior; Redarea demnităţii şi afirmarea suveranităţii ţării prin punerea românilor pe primul loc în orice demers politic; Afirmarea voinţei suverane a intereselor românilor în Uniunea Europeană”.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a anunţat, în decembrie 2017, lansarea platformei civice România 3.0, cu ajutorul căreia şi-a propus crearea unor strategii prin care România să-şi poată redobândi demnitatea naţională.

Partidul Alianţa Naţională apare în contextul în care 2019 este an electoral, în luna mai având loc alegerile europarlamentare, iar cele prezidenţiale spre finalul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici