Partidul Social Românesc anunţă, după reţinerea lui Vanghelie, că procesul de construcţie continuă

Construcţia Partidului Social Românesc, formaţiune de stânga nou-înfiinţată, printre alţii, de Marian Vanghelie şi Mircea Geoană, va continua conform calendarului, anunţă reprezentanţii partidului, adăugând că instanţele judecătoreşti sunt cele abilitate să se pronunţe în cazul lui Vanghelie.

265 afișări
Imaginea articolului Partidul Social Românesc anunţă, după reţinerea lui Vanghelie, că procesul de construcţie continuă

Partidul Social Românesc anunţă, după reţinerea lui Vanghelie, că procesul de construcţie continuă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Referitor la situaţia în care se află Marian Vanghelie în aceste zile, Partidul Social Românesc consideră că, din punct de vedere juridic, instanţele judecătoreşti sunt cele abilitate să se pronunţe cu privire la vinovăţia sau nevinovăţia unui cetăţean al României, indiferent de poziţia politică sau publică deţinută, cu respectarea prezumţiei de nevinovăţie şi a căilor procesuale aflate la dispoziţia părţilor. Din punct de vedere politic, construcţia noului partid merge înainte conform calendarului, principiilor şi obiectivelor propuse", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de către noul partid.

Înfiinţarea noului partid de stânga, Partidul Social Românesc, a fost anunţată de senatorul Mircea Geoană la începutul acestei săptămâni, ca răspuns la "grava deviere de la identitatea de stânga a PSD-ului condus de Victor Ponta", printre iniţiatorii noului proiect al stângii fiind şi Marian Vanghelie.

Vanghelie a fost reţinut, joi seară, de căre procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici