Patru dintre cei consideraţi „pucişti” au intrat împreună la CEx al PSD: Mergem cu gânduri bune

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, luni, la Parlament, înaintea şedinţei CExN, că merge cu ”gânduri bune” la întâlnire, acesta fiind însoţit de o parte din semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

2853 afișări
Imaginea articolului Patru dintre cei consideraţi „pucişti” au intrat împreună la CEx al PSD: Mergem cu gânduri bune

Patru dintre cei consideraţi „pucişti” au intrat împreună la CEx: Mergem cu gânduri bune

„Mergem cu gânduri bune”, a declarat Stănescu, acesta fiind acompaniat de liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

Întrebat ce părere are despre excluderi, el a răspuns: „E o supoziţie, nu ştiu nimic”. Chestionat dacă i se par utile excluderile din partid, Stănescu a zis: „Nu mă puneţi să anticipez, că nu ştiu ce se va întâmpla la CEx”.

Stănescu şi Ciolacu au intrat la şedinţă alături de secretarul general al partidului, Marian Neacşu, şi liderul PSD Brăila, Mihai Tudose, care nu au dorit să facă declaraţii.

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat înainte de şedinţa CEx că el nu va vota pentru excluderea vreunui membru, spunând că cei care-şi doresc excluderi „n-au ce face”.

„Nu ştiu dacă va fi vorba de excluderi. Eu sper ca cei care sunt prezenţi să nu se lase pradă unor impulsuri personale sau zvonisticii şi să îşi vadă de treabă. Nu voi vota pentru nicio excludere. Mi se pare că unii dintre noi n-au ce face”, a declarat Buzatu.

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat şi el că nu va fi de acord cu excluderea unor membri ai conducerii partidului, afirmând că dacă în şedinţă se vor întâmpla ”lucruri neprincipiale”, o să se comporte ”în consecinţă”.

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a declarat înaintea şedinţei CExN că liderii partidului au „o mare şansă”, anume să pledeze pentru unitatea sau pentru divizarea partidului.

Liderul partidului, Liviu Dragnea, a declarat la intrarea în şedinţă că şedinţa va fi una „neplăcută, dar necesară”, insistând că nu va mai permite că unii colegi să uneltească împotriva propriului guvern.

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, înaintea şedinţei CExN al partidului, că nu va demisiona atât timp cât are sprijinul colegilor din organizaţia formaţiunii din Dâmboviţa, dar şi al celor care au semnat scrisoarea adresată conducerii social-democraţilor.

O parte din liderii judeţeni PSD s-au exprimat duminică seară, într-o discuţie la Parlament cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sancţiuni în CExN de luni pentru vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Marian Neacşu, putând să se meargă până la excludere, au spus, pentru MEDIAFAX surse din partid.

CExN al PSD va discuta, luni, tot la Parlament, de la ora 12.00, despre înregistrările în care Adrian Ţuţuianu a criticat miniştrii şi conducerea partidului. Unii lideri judeţeni au invocat public posibilitatea excluderii vicepreşedintelui PSD, în timp ce alţii au îndemnat la calm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici