Patru parlamentari, excluşi din PSD. În cazul senatorului Carmen Dan se analizează actele - surse

  • Liderii PSD au decis excluderea din partid a patru parlamentari din cei cinci care au absentat la şedinţa Parlamentului în care urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură, au precizat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.
  • Potrivit surselor citate, în cazul senatorului Carmen Dan analizează actele.
1800 afișări
Imaginea articolului Patru parlamentari, excluşi din PSD. În cazul senatorului Carmen Dan se analizează actele - surse

Liderii PSD au decis excluderea din partid a patru parlamentari din cei cinci care au absentat la şedinţa Parlamentului în care urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură, au precizat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

„Au fost excluşi din partid patru parlamentari din cei cinci care au absentat (de la şedinţa Legislativului de luni, în timpul căreia urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură - n.r.)”, au precizat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD.

Potrivit surselor citate, în cazul senatorului Carmen Dan analizează actele.

De la şedinţa de luni au lipsit cinci parlamentari, respectiv Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan şi Roxana Paţurcă.

Senatorul Carmen Dan a anunţat că se află în autoizolare, deaorece mama sa a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Moţiunea de cenzură depusă de 205 parlamentari PSD nu a putut fi dezbătută şi votată luni din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenţi doar 226 de senatori şi deputaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici