Patru primari PSD din Suceava susţin candidatura lui Traian Băsescu

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, vineri, că patru primari PSD din judeţ susţin candidatura lui Traian Băsescu, însă preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a spus că aceştia au fost intimidaţi de PDL pentru a face astfel de declaraţii.

62 afișări
Imaginea articolului Patru primari PSD din Suceava susţin candidatura lui Traian Băsescu

Patru primari PSD din Suceava susţin candidatura lui Traian Băsescu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Bălan a declarat, vineri, că primarul din oraşul Dolhasca şi primarii din comunele Adâncata, Mălini şi Pătrăuţi, toţi membri PSD, sprijină candidatura la Preşedinţie a lui Traian Băsescu.

Deputatul PDL a precizat că cei patru nu intenţionează să se alăture PDL şi că doar sprijină candidatura candidatului PDL la Preşedinţie.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a spus că cei patru au fost intimidaţi pentru a face aceste declaraţii şi a cerut membrilor PSD să reziste până după 6 decembrie când "se vor elibera" pentru că vor scăpa de acest "sistem ticălos".

"În disperare de cauză, pentru Traian Băsescu, care e în picaj, PDL aplică toate metodele pentru a atrage susţinători, iar în această acţiune apelează la cele mai josnice forme de intimidare a oamenilor", a spus preşedintele PSD Suceava.

El a arătat că primarii din Dolhasca şi Adâncata au copii sau rude salariaţi în CJ Suceava sau instituţii subordonate CJ Suceava şi că au fost ameninţaţi că aceştia riscă să rămână fără serviciu.

"E mai rău decât pe vremea bolşevică", a spus Mîrza, adăugând că mai mulţi primari PDL i-au spus că sunt îngroziţi de modul în care sunt trataţi de şefii lor din partid.

"Aceştia ar dori să vină la PSD, dar au fost împiedicaţi de protocolul PDL-PSD, dar şi de legislaţia privind migrarea aleşilor locali", a mai spus preşedintele PSD Suceava.

El a făcut un apel aleşilor şi membrilor PSD să reziste presiunilor PDL până după alegerile prezidenţiale.

"Fac un apel să reziste până în 6 decembrie când se vor elibera şi vor scăpa de acest sistem ticălos", a mai spus Gavril Mîrza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici