Paul Stănescu: Până să tăiem porcul mergem în fiecare judeţ şi analizăm de ce am avut rezultate slabe

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a declarat, marţi noapte, că în zilele următoare va merge în fiecare judeţ care a obţinut rezultate slabe la prezidenţiale şi va analiza de ce s-a ajuns la această situaţie.

1361 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu: Până să tăiem porcul mergem în fiecare judeţ şi analizăm de ce am avut rezultate slabe

Paul Stănescu: Până să tăiem porcul mergem în fiecare judeţ şi analizăm de ce am avut rezultate slabe

„Astă seară PSD a dat dovadă de maturitate. Am spus cu toţii că conducerea unui partid este un sport de echipă şi aşa trebuie să funcţioneze. O apreciez mult pe Dăncilă şi sper să rămânem în continuare prieteni. Vom sta de vorbă cu fiecare organizaţie. Asta vom face în următoarea perioadă. Până să tăiem porcul, după ce tăiem şi porcum. Vom merge în fiecare judeţ, vom sta de vorbă şi vom analiza să vedem de ce am avut şi rezultate mai slabe”, a spus Paul Stănescu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Întrebat dacă îl va demite pe Codrin Ştefănescu, Paul Stănescu a susţinut că acest lucru se va decide în zilele următoare.

„E greu să vă răspundem. Ne întrebaţi la 12 noaptea. Nu cred că putem lua decizii în această seară. Începând de mâine ne vedem cu toţii, în formula de echipă, discutăm şi vom lua decizii. În partid, eu sunt de acord, porţile partidului sunt dechise şi vreau ca în partid să vină cât mai mulţi intelectuali şi cât mai mulţi tineri”, a subliniat Stănescu.

Viorica Dăncilă a anunţat, marţi noapte, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid. Marcel Ciolacu a preluat interimatul.

Totodată, Paul Stănescu l-a înlocuit pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici