Paul Stănescu: "PSD a demonstrat că are o viziune corectă şi mai realistă asupra creşterii pensiilor"

"Unul dintre principiile fundamentale ale PSD este să facă tot ce poate pentru a sprijini oamenii care se descurcă tot mai greu cu traiul zilnic. Guvernăm pentru toţi românii, dar trebuie să intervenim mai mult în cazul celor care au cea mai mare nevoie", a declarat Secretarul General al Partidului Social Democrat.

254 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu: "PSD a demonstrat că are o viziune corectă şi mai realistă asupra creşterii pensiilor"

"PSD a demonstrat că are o viziune corectă şi mai realistă asupra creşterii pensiilor. Mă bucur că, într-un final, în cadrul coaliţiei am ajuns la soluţii raţionale şi de bun-simţ. Am ieşit din spirala populistă şi am luat decizii optime, care să ofere protecţie în faţa scumpirilor, dar fără a dezechilibra bugetul", a declarat Paul Stănescu. 

Secretarul afirmă că partidul a ţinut cont de nevoile pensionarilor în mod diferenţia, iar ce a fost aprobat în coaliţie este un pachet mai amplu de solidaritate. Sunt măsuri de sprijin pentru mai multe categorii de români vulnerabili, în valoare de 26,65 miliarde de lei. 

Pachetul nu vizează doar pensiile, ci şi alocaţiile copiilor, mărirea salariului minim, inclusiv pentru cei care lucrează în construcţii, sprijin pentru persoanele cu handicap, susţinere pentru veteranii şi văduvele de război.

"Este crucial ca în momentele grele să fim solidari cu cei care au muncit şi au contribuit, cu cei care muncesc şi susţin economia, dar şi cu cei care sunt lipsiţi de opţiuni pe piaţa muncii, din cauza problemelor de sănătate. Asta înseamnă dreptate socială.
Mă bucur că am ajuns la acest rezultat în cadrul coaliţiei. Trebuie, ca în aceste zile, să ne putem uita unii la alţii şi să recunoaştem că nu ne este tuturor la fel de greu"
, a conchis Paul Stănescu, Secretarul general al PSD. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici