Paul Stănescu (PSD) confirmă negocierile cu UDMR: Probabil că se va concretiza ceva

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a confirmat, vineri, negocierile social-democraţilor cu UDMR pentru susţinerea la votul moţiunii împotriva Guvernului Grindeanu şi pentru cooptarea în viitorul guvern, transmite corespondentul MEDIAFAX.

670 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu (PSD) confirmă negocierile cu UDMR: Probabil că se va concretiza ceva

Paul Stănescu (PSD) confirmă negocierile cu UDMR: Probabil că se va concretiza ceva (Imagine: OCTAV GANEA/ MEDIAFAX FOTO)

Paul Stănescu, vicepreşedinte PSD şi lider al oganizaţiei Olt, a afirmat, vineri, în conferinţă de presă, la Slatina, că negocierile cu UDMR sunt în curs, precizând că Uniunea negociază foarte bine o astfel de asociere.

„Nu a fost o discuţie concretă cu UDMR-ul, dar sigur că există negocieri, nu este un secret. Este o negociere şi ştiţi bine că UDMR-ul nu intră într-o alianţă de guvernare până nu negociază nişte lucruri. Sigur că vom discuta toate aceste aspecte. Dacă le putem accepta cererile, probabil că se va concretiza ceva”, a declarat Paul Stănescu.

În ceea ce priveşte susţinerea Uniunii pentru moţiunea de cenzură de miercuri, Stănescu a declarat că vor suficiente voturi pentru schimbarea guvernului.

„Nu vine niciun partid la guvernare fără să negocieze. UDMR negociază foarte bine, atunci când e vorba să voteze ceva. Eu sunt convins că PSD, ALDE şi minorităţile vor avea voturi pentru a trece moţiunea. N-am finalizat negocierile pentru moţiune, pentru că aceasta va fi miercuri. E destul timp”, a conchis liderul PSD Olt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici