PDL cere demisia lui Vosganian şi Dragnea, ca urmare a "asaltului USL asupra justiţiei" pentru cei doi

PDL cere demisia miniştrilor Varujan Vosganian şi Liviu Dragnea, a declarat, joi, prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul, arătând că în numai 24 de ore s-a produs un "asalt USL asupra justiţiei", pornind de la cazurile celor doi demnitari.

468 afișări
Imaginea articolului PDL cere demisia lui Vosganian şi Dragnea, ca urmare a "asaltului USL asupra justiţiei" pentru cei doi

Varujan Vosganian (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Andreea Paul a spus, într-o conferinţă de presă, că "USL sacrifică economia" şi că "încăpăţânarea USL de a submina justiţia este revoltătoare".

"În numai 24 de ore am asistat la asaltul USL asupra justiţiei în privinţa cazurilor Vosganian şi Dragnea. Propria mafie şi apărarea ei cu orice preţ sunt mai importante decât orice, chiar şi decât propria economie. PDL cere demisia lui Varujan Vosganian şi a lui Liviu Dragnea", a spus Paul.

Ea a adăugat că Varujan Vosganian este acuzat de DIICOT de subminarea economiei naţionale, iar USL îl protejează, cu votul majoritar din Senat, de la judecata în instanţă. Paul a arătat că Vosganian susţine startegia USL de creştere a taxelor şi impozitelor şi "girează hoţia USL".

Liderul PDL a mai spus că Vosganian şi este un "ministru debusolat", cu realizări în falimentul Oltchim şi Roşia Montană.

"Fuga de lege şi de decizie, lipsa de soluţii, incompetenţa, iresponsabilitatea declaraţiilor şi laşitatea sunt motive întemeiate pentru demisia lui Varujan Vosganian. Decât un ministru debusolat, mai bine unul demisionat", a mai spus Paul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici