PDL şi-a ales secretarii executivi şi secretarii generali adjuncţi. Vezi care sunt

Ion Ariton, Wiliam Brânză, Cristache Rădulescu, Mihaela Şandru, Alin Popoviciu şi Gheorghe Albu au fost aleşi, la finalul Convenţiei PDL, în cele şase funcţii de secretar executiv al formaţiunii, iar Lucian Bode, Gabriel Berca şi Ştefan Pirpiliu au devenit secretari generali adjuncţi.

886 afișări
Imaginea articolului PDL şi-a ales secretarii executivi şi secretarii generali adjuncţi. Vezi care sunt

PDL şi-a ales secretarii executivi şi secretarii generali adjuncţi. Vezi care sunt (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut, luni dimineaţă, la ora 2.15, de către preşedintele PDL, Emil Boc. Acesta a declarat închise lucrările Convenţiei PDL.

Astfel, în funcţiile de secretar executiv au fost aleşi Ion Ariton, Wiliam Brânză, Cristache Rădulescu, Mihaela Şandru, Alin Popoviciu şi Gheorghe Albu.

De asemenea, cele trei funcţii de secretar general adjunct regional au fost ocupate de Lucian Bode (Vest), Gabriel Berca (Moldova) şi Ştefan Pirpiliu (Sud).

Surse din partid au menţionat că anunţul privind câştigătorii ultimului vot din Convenţia PDL a fost întârziat aproape şase ore pentru că numărătoarea a fost reluată de câteva ori, cu rezultate diferite de fiecare dată. De asemenea, sursele au precizat că numărarea voturilor a fost reluată după ce Cristina Trăilă a contestat rezultatul alegerilor pentru funcţiile de secretar executiv.

La finalul evenimentului, după anunţul privind rezultatul voturilor, Emil Boc a declarat că partidul a reuşit, la Convenţie, să îmbine maturitatea cu tinereţea şi experienţa cu profesionalismul.

"Am ieşit întăriţi din alegerile interne", a spus Boc, precizând că nimeni nu poate dezbina PDL, formaţiune care are ca mandat modernizarea României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici