PDL solicită Guvernului Ponta să majoreze salariile bugetarilor cu 16%, nu cu 8%

COMENTARII
 • Gore din Chitila 7 mai 2012

  Ganditi-va ca intr-o sala de judecata, un talhar care a furat someaza statul sa despagubeasca pagubasul. Asta semnifica mesajul sectei scelerate portocalii.

 • Smecheri pana la infinit! 7 mai 2012

  Voi de ce n-ati majorat macar 8 % ? Mai nou faceti si campanie interzisa subliminala cu niste ciudate benere verzi - va camuflati, dar speram ca USL ne va arata sub ce sigle va ascundeti !

 • dragos 7 mai 2012

  \EU cred ca multi nu va dati seama ce s-a intamplat cu adevarat zilele acestea. Ne-am intors la comunism si la era dupa 89` , cand Iliescu si Nastase au devalizat intreaga tara si au vandut tot ce se putea vinde. E cam la fel , doar ca hotii au fete noi.

 • dinca 7 mai 2012

  Sunt taaaaaaare curios ce o sa faca pamfletarul asta in 6 luni de zile ,cat mai are de trait in scaunul ala pufos de prim ministru. Mai bine isi schimba numele in mesia Ponta , asta la cate promisiuni desarte face. Nici macar 5 la suta nu le va respecta , o sa vedeti.

 • corina 7 mai 2012

  NU parca voi urlati ca sunteti in stare sa faceti orice ca sa ajungeti la guvernare ? Ei poftim , acum tara e pe mainile voastre , sa va vedem ce faceti cu ea.

 • claudiu 7 mai 2012

  Saracul Ponta , cred ca s-a inhamat la mult mai mult decat poate duce. O raspundere ca aceasta e pentru oameni maturi si competenti , nu unii care nu sunt in stare sa isi gestioneze propriul partid in prag de alegeri.

 • bibi 7 mai 2012

  Poate va bucurati voi multi ca au ajuns astia la putere ,dar va zic eu ca bucuria o sa fie de scurta durata. Sub nici o forma nu vor face ce trambiteaza ca au de gand , pentru ca asa ceva este imposibil de implementat in asa scurt timp si oricum , nu sunt ei cei potriviti pentru asta.

 • MRU 7 mai 2012

  Desigur, sa ia banii care i-a furat Udrea-Cocos, Duta, Blejnar, Flutur, Videanu, Basescu si ceilalati smenari, si vor fi bani sa platim si FMI.

 • bogdan 7 mai 2012

  Ponta si Antonescu sunt 2 marionete politice , controlate de greii din PSD , respectiv PC. Nu e nimic bun in acest nou guvern , eu cred ca multi nu realizaeaza ca ne vom intoarce la epoca de piatra.

 • andrei 7 mai 2012

  Nici in vecii vecilor amin acest guvern condus de marioneta Ponta nu va fi in stare sa realizeze ce au realizat alde Boc & Co. Totusi , e nevoie si de putin creier si competenta , lucru care lipseste cu desavasire la Ponta.

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Cele mai ciudate lucruri pe care le poţi vedea într-un avion