Petre Daea, despre scrisoarea din PSD: Am alte probleme de rezolvat, pe ele mă concentrez

Ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, întrebat despre scrisoarea din partid semnată de Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, că nu vrea să discute despre acest subiect pentru că se concentrează pe rezolvarea problemelor din agricultură.

189 afișări
Imaginea articolului Petre Daea, despre scrisoarea din PSD: Am alte probleme de rezolvat, pe ele mă concentrez

Petre Daea, despre scrisoarea din PSD: Am alte probleme de rezolvat, pe ele mă concentrez

„Nu discut, am alte probleme de rezolvat. În ţara asta am alte probleme de rezolvat în portofoliul meu de ministru, pe ele mă concentrez, ca să rezolv problemele din agricultura ţării româneşti”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ministrul Agriculturii, Petre Daea, în legătură cu scrisoarea din PSD în care se solicită demisia preşedintelui formaţiunii, Liviu Dragnea.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

"Să facem o analiză a situaţiei actuale a PSD şi am propus un număr de 18 măsuri pe care trebuie să le luăm în perioada următoare. Cred că dincolo de persoane este foarte important să avem în vedere interesele României. Am mediat mult. Textul prezentat e convenit cu toţi semnatarii acestei scrisori. Textul aşa cum îl vedeţi este unul acceptat de toţi. Veţi vedea la CEX numărul semnatarilor. Nu vreau să vin eu cu un număr", a declarat Adrian Ţuţuianu, al cărui nume apare la finalul scrisorii ca făcând parte din comitetului de iniţiativă.

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune despre scrisoarea din PSD că ”lucrurile trebuiau scoase la suprafaţă” pentru a primi răspunsuri. ”Până la CEX lucrurile se vor mai înfierbânta, dar este suficient răgaz pentru o discuţie serioasă”, afirmă Buzatu.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, că în scrisoarea asumată de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu sunt enunţate „o serie de principii sănătoase” şi a propus analizarea documentului în conducerile organizaţiilor judeţene de partid.

Vicepreşedintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat că nu i se pare colegial faptul că scrisoarea contestarilor din partid nu a fost discutată în interiorul formaţiunii şi că va fi luată o decizie comună joi a organizaţiilor PSD din Ardeal pentru a avea o poziţie în CExN de vineri.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a declarat, miercuri, referitor la scrisoarea în care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, că doar „rău-voitorii” nu văd lucrurile bune pe care le-a văzut partidul şi a adăugat că trebuie „să punem cruce” discuţiilor în şedinţa CEx.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici