„Petrică! Mai dă cu soluţie!” Cum a arătat prima noapte de lipit afişe în Iaşi. Ce reacţii au avut candidaţii când s-au întâlnit la acelaşi panou

  • Cu o oră înainte de miezul nopţii, momentul în care oficial a început campania electorală, zeci de bannere ale partidelor politice erau încă pe stâlpi
  • La 12 fix, cei din PNL şi cei din PMP s-au întânit, fără să îşi propus, la acelaşi panou din centrul oraşului
  • Şi-au urat succes în campanie, au glumit, ba chiar au făcut poze unii lângă alţii
794 afișări
Imaginea articolului „Petrică! Mai dă cu soluţie!” Cum a arătat prima noapte de lipit afişe în Iaşi. Ce reacţii au avut candidaţii când s-au întâlnit la acelaşi panou

Cum a arătat prima noapte de lipit afişe în Iaşi. Ce reacţii au avut candidaţii când s-au întâlnit la acelaşi panou

Zeci de bannere cu însemne electorale şi cu chipurile candidaţilor erau încă atârnate pe marille bulevarde ale Iaşului cu o oră înainte de începerea oficială a campaniei electorale. Singurele care dispăruseră erau corturile sau cuburile montate prin oraş.

Aproape de miezul nopţii, liberalii au pornit spre un panou din centrul oraşului, pentru a lipi primele afişe electorale. Doar că acolo s-au întâlnit cu cei de la PMP, care deja sărbătoreau începutul campaniei. S-au salutat, s-au felicitat, ba chiar şi-au făcut poze unii lângă alţii, doar că se uitau la alţi fotografi. Iar bannerele au rămas şi după miezul nopţii.

Mihai Chirica (PNL) se salută cu Petru Movilă (PMP): Aha, aha! Salut, Petrică! Mai dă cu soluţie! 

MIHAI CHIRICA – semnează un afiş „Iubesc Iaşul, iubesc ieşenii” 

PETRU MOVILĂ, preşedinte PMP Iaşi: „Mihai, la câte panouri sunt în Podu Roş, nu înţeleg..Nu sunt multe panouri în Podu Roş, sunt într-un singur loc! 

Facem schimb de fanioane? Nu aveţi fanionul? Nu, nu.., noi nu am primit avizul de la mediu pentru materiale... 

Mihai, dacă vreţi să faceţi poze cu noi spuneţi, dacă nu, ne dăm deoparte! ( Râsete ) Lasă, că toate pozele noastre o să fie şi cu tine!”

”E un moment important pentru democraţie. Iaşul trăieşte un nou început. Avem o echipă care este decisă să muncească patru ani pentru Iaşi şi pentru ieşeni. E momentul nostru, e momentul în care putem schimba totul din rădăcini, e momentul proiectelor pe care vrem să le susţinem cu o echipă în care cred cu tot sufletul. 

Sunt aici împreună cu preşedintele Organizaţiei Judeţene, Costel Alexe, pentru a putea face ca proiectele Iaşului să devină realitate. Vom munci împreună pentru asta. Patru ani de zile cel puţin, şi toate se vor face în echipă”, a declarat Mihai Chirica, candidatul PNL la Primăria Municipiului Iaşi.

„Am dat startul unei campanii electorale, campanie electorală în care candidaţii Partidului Mişcarea Populară vin cu lucruri concrete. Cred că proiectele realizate de noi, de mine şi de doamna profesor universitar Dorina Isopescu sunt mai clare decât o mulţime de cuvinte spuse despre ce vom face, ce vom promite, ce vom garanta.

Avem proiecte concrete din activitatea noastră, avem idei, avem viziune, avem creativitate, pentru că Iaşul merită mult mai mult. În primul rând Iaşul merită o echipă unită, Iaşul merită oameni normali, oameni oneşti, oameni care să se lupte împreună cu ieşenii pentru că Iaşul trebuie să aibă statutul pe care ni-l dorim cu toţii”, candidat PMP, Petru Movila, la Consiliul Judeţean Iaşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici