Petru Călian: Sunt om politic şi sunt mulţi care vor să îmi facă rău

Deputatul PDL Petru Călian, al cărui nume apare într-un dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT Cluj, a declarat, joi, că este martor în acest dosar din 2005 şi că totul se bazează doar pe declaraţii, apreciind că mulţi vor să îi facă rău.

143 afișări
Imaginea articolului Petru Călian: Sunt om politic şi sunt mulţi care vor să îmi facă rău

Petru Călian: Sunt om politic şi sunt mulţi care vor să îmi facă rău (Imagine: Camera Deputaţilor)

"Eu sunt martor în acel dosar din 2005. Sunt om politic şi sunt mulţi care vor să îmi facă rău. Sunt numai declaraţii despre mine că aş fi făcut una sau alta, se poate spune orice, dar mai trebuie şi probe. Or, asemenea probe nu există. Eu nu circul decât cu avionul la Bucureşti, nu cu maşina, şi nu am dus anumite fete la hotel. Nici măcar nu le cunosc", a spus Petru Călian.

El a menţionat că îi va acţiona în instanţă pe cei care scriu neadevăruri despre persoana sa.

Călian a spus că nu a dat o declaraţie procurorilor în care să afirme că a fost în acel club pentru a se documenta pentru o lege privind prostituţia.

Numele deputaţilor Petru Călian şi Adrian Gurzău, dar şi al unor oameni de afaceri şi patroni de cluburi din Cluj apar într-un dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT, în care o femeie, administrator al unui club, a fost trimisă în judecată întrucât ar fi obligat tinere să se prostitueze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici