Piedone ar putea fi nominalizarea USL la Primăria Capitalei

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, vineri, înaintea întâlnirii cu preşedintele PNL, că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este propus de PC pentru a candida la Primăria Capitalei, el apreciind că există şanse ca Piedone să fie nominalizat şi de USL.

476 afișări
Imaginea articolului Piedone ar putea fi nominalizarea USL la Primăria Capitalei

Piedone ar putea fi nominalizarea USL la Primăria Capitalei (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va fi Cristian Popescu Piedone nominalizarea PC pentru Primăria Capitalei, Constantin a spus: "Evident, este nominalizarea PC şi cred că, dacă vom gândi la rece şi ne vom uita la ultimele sondaje, există şanse mari să fie chiar nominalizarea USL. Dar noi înţelegem că în primul rând este important ca USL să funcţioneze, ca atare nu am ieşit foarte mult să facem un mare caz vizavi de faptul că Piedone s-ar afla pe primul loc în Bucureşti".

Constantin a spus că, în opinia sa, USL nu trebuie să se grăbească în ceea ce priveşte nominalizarea unui candidat pentru Primăria Capitalei şi a optat pentru efectuarea unui sondaj de opinie care să testeze personalităţi din PSD, PNL, dar şi PC.

"Vom discuta şi despre candidatura de la Bucureşti. Este un subiect pe care unii vor să-l trateze destul de rapid. Eu sunt de părere să nu ne grăbim vizavi de nominalizarea unui candidat la municipiul Bucureşti, mai ales că unele sondaje oarecum au întors lucrurile într-o altă direcţie. Eu cred că ar trebui să facem un sondaj de opinie, mai ales că sunt personalităţi în toate cele trei partide care şi-ar dori să candideze şi este un lucru absolut firesc şi democratic să le dăm ocazia măcar să fie măsuraţi în sandaje de opinie. Din acest motiv, cred că ar trebui să nu ne grăbim cu nominalizarea la Primăria Capitalei", a spus Constantin.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în 6 septembrie, că, până la sfârşitul lunii, dacă nu mai devreme, chestiunea parteneriatului dintre USL şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care implică susţinerea acestuia pentru un nou mandat, va fi clarificată.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, declarase anterior că va candida independent pentru un nou mandat, subliniind că "în mod sigur nu va exista sigla USL",

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici