Plăcintă: Ar trebui un minister al investiţiilor străine şi un minister al fondurilor europene

Senatorul PDL Sorina Plăcintă a declarat, luni, că ar trebui să existe un minister al investiţiilor străine şi unul al fondurilor europene, menţionând că ea ar putea avea o dezbatere pe acest subiect cu colegii din partid, din coaliţie şi chiar cu cei din opoziţie.

21 afișări
Imaginea articolului Plăcintă: Ar trebui un minister al investiţiilor străine şi un minister al fondurilor europene

Plăcintă: Ar trebui un minister al investiţiilor străine şi un minister al fondurilor europene (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Aş vrea să menţionez un subiect despre care am spus de la începutul mandatului meu de senator, că poate ar trebui - şi cred foarte mult în acest lucru şi aş putea să am o dezbatere cu colegii mei din partid sau din coaliţie precum şi din opoziţie - ar trebui un minister al investiţiilor străine şi un minister al fondurilor europene", a declarat Sorina Plăcintă la o conferinţă privind Strategia Dunării.

Ea a adăugat că "este foarte greu pentru oamenii de afaceri să alerge de la un minister la altul, să aibă de a face cu oameni care citesc un proiect fiecare cum a fost învăţat".

"Nu este o critică este o autocritică, este o autocritică adusă nouă şi ca om politic nu pot să spun decât că trebuie să oferim o stabilitate şi o credinţă că lucrăm într-un mediu de afaceri. Dacă mediul de afaceri funcţionează avem un stat bun şi un stat care poate deveni prietenos", a mai spus Sorina Plăcintă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici