Planul PNL în două mutări pentru alegeri. „Nu ne agăţăm de Cioloş, dar am făcut o constatare” - VIDEO

Cu trei luni înainte de alegeri, PNL vrea să recapitalizeze din procentele lui Klaus Iohannis şi ale lui Dacian Cioloş. Liberalii pregătesc pentru campanie un proiect „convergent” cu cel al preşedintelui şi vor ca la Palatul Victoria să rămână actualul premier.

1161 afișări
Imaginea articolului Planul PNL în două mutări pentru alegeri. „Nu ne agăţăm de Cioloş, dar am făcut o constatare” - VIDEO

Planul PNL în două mutări pentru alegeri. „Nu ne agăţăm de Cioloş, dar am făcut o constatare” (Imagine: Sebastian Tataru/ Arhiva Mediafax Foto)

VIDEO AICI 

O spune liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi,  care admite, într-un interviu pentru Gândul, că, în acest moment, dacian Cioloş este personajul cel mai bine receptat de electoratul liberalilor.

„Nu ne agăţăm de domnul Cioloş. Constatăm că domnul Cioloş este un prim-ministru bine perceput, mai ales de votanţii noştri şi de votanţii cu simpatii de dreapta, este un om cinstit, este un om corect, un om a cărei activitate de prim ministru arată foarte mult bun simţ şi foarte multă decenţă şi foarte multă aplicare pe foarte multe proiecte concrete”, a spus el.

PNL îi vizează pentru listele sale la parlamentare şi pe o serie de miniştri din actualul guvern, măsurându-i în sondajele interne deja pe Cristian Ghinea(Fonduri Europene), Vlad Voiculescu(Sănătate) sau Dragoş Pîslaru(Muncă).

„Suntem deschişi ca din actuala echipă guvernamentală de tehnocraţi să îmbunătăţim, să împrospătăm PNL cu acei miniştri, dacă prim-ministrul nu va veni în PNL, care sunt performanţi, care au viziune de dreapta şi care vor să se alăture unui proiect politic”, spune Buşoi, precizând că, deşi între aceşia şi premier este o „discrepanţă”, au şanse de a deveni oameni politici buni.

Citiţi continuarea articolului în Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici