Plenul reunit al Parlamentului va acorda miercuri votul de încredere pentru guvernul Grindeanu

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, convocarea unei şedinţe a conducerilor celor două Camere ale Legislativului, care să decidă întrunirea miercuri a un plen reunit, în vederea acordării votului de încredere noului guvern.

601 afișări
Imaginea articolului Plenul reunit al Parlamentului va acorda miercuri votul de încredere pentru guvernul Grindeanu

Plenul reunit al Parlamentului va acorda miercuri votul de încredere pentru guvernul Grindeanu (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit proiectului de programul dezbătut marţi de Biroul Permanent al Senatului, miercuri, între 8.00 şi 14.00 va avea loc audierea membrilor Guvernului în comisiile permanente comune.

Tot miercuri, începând cu ora 15.00 parlamentarii se vor întruni în şedinţă de plen reunit. Pe ordinea de zi a plenului reunit se află prezentarea programului de guvernare şi a listei de miniştri, dezbateri şi votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra programului de guvernare şi listei de miniştri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici