Pleşoianu, către Ciolacu: Pe Pricopie să îl votezi tu! E pro-securistan, ca şi tine, ca şi Ponta!

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a reacţionat, miercuri, după ce PSD şi Pro România au anunţat că îl susţin pe rectorul Remus Pricopie pentru funcţia de premier. „Ciolacu, pe Pricopie să îl votezi tu şi Ponta. A organizat dezbaterea lui Iohannis în campanie”, a afirmat Pleşoianu, pe Facebook.

556 afișări
Imaginea articolului Pleşoianu, către Ciolacu: Pe Pricopie să îl votezi tu! E pro-securistan, ca şi tine, ca şi Ponta!

Pleşoianu, către Ciolacu: Pe Pricopie să îl votezi tu! E pro-securistan, ca şi tine, ca şi Ponta!

„Ciolacu, pe Pricopie să-l votaţi premier tu şi Ponta! Incredibil! Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de -dezbatere- a lui Iohannis în campania pentru prezidenţiale. Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere! Pricopie e cel care conduce Academia de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale, înfiinţată şi condusă înainte de George Maior! Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în reţeaua sa! Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferenţiar. În această măreaţă calitate, Pricopie a zis aşa: -Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experienţă didactică de ani buni. A predat mulţi ani la Academia Naţională de Informaţii având calitatea de lector şi cadru didactic asociat.-!”, a scris Pleşoianu, pe Facebook.

Deputatul PSD îl numeşte pe Marcel Ciolacu „academician al serviciilor” şi „pro-securistan”.

„ Ciolacu, acest "academician" al serviciilor, tocmai şi-a bătut joc de toţi oamenii care au votat azi demiterea lui Orban! Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: "Pricopie, un pro-european şi un pro-american"... Poate un pro-Securistan, ca şi tine, ca şi Ponta! #Greţos”, a adăugat Pleşoianu.

PSD şi Pro România îl susţin pe rectorul Remus Pricopie pentru funcţia de premier, a anunţat Marcel Ciolacu, miercuri, în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici