Plumb, despre votul din CEx: PSD iese întărit, cu o echipă în jurul lui Ponta

Preşedintele Consilului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, după ce Liviu Dragnea a fost ales şef interimar al PSD, că partidul iese întărit, cu o echipă reunită în jurul premierului Victor Ponta.

423 afișări
Imaginea articolului Plumb, despre votul din CEx: PSD iese întărit, cu o echipă în jurul lui Ponta

Rovana Plumb (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

“Eu vreu, întâi de toate, să-l felicit pe Liviu Dragnea, pe colegul meu şi vreau să le transmit tuturor celor 700.000 de membri ai partidului, cât şi tuturor celor care sprijină cea mai mare forţă politică din România, tuturor celor care astăzi se uită la noi, că după acest moment, Partidul Social Democrat iese întărit, iese cu o echipă în jurul celui mai bun premier, Victor Ponta, care se bazeză pe o alianţă la guvernare solidă”, a spus Plumb.

Ea a mai spus că social-democraţii vor continua programul de guvernare şi vor pregăti momentele electorale pentru 2016.

Dragnea şi Plumb au candidat pentru conducerea PSD, Dragnea fiind ales de Comitetul Executiv Naţional al PSD să preia atribuţiile preşedintelui PSD cu 65 voturi pentru şi 18 împotrivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici