Plumb şi Oprişan au venit la Guvern, pentru o discuţie cu Oprea

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, şi liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, au venit la Guvern, pentru o discuţie cu liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, urmând să aibă, ulterior, şi o discuţie cu preşedintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu.

533 afișări
Imaginea articolului Plumb şi Oprişan au venit la Guvern, pentru o discuţie cu Oprea

Plumb şi Oprişan au venit la Guvern, pentru o discuţie cu Oprea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Discuţia are loc după ce Biroul Politic Naţional al PSD a decis că nu îl susţine pe Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informaţii Externe (SIE), urmând ca parlamentarii social-democraţi să decidă, luni după-amiaza, dacă vor acorda un vot negativ sau nu se vor prezenta la vot.

În schimb, Oprea a anunţat anterior că UNPR va vota în favoarea numirii lui Ungureanu la SIE.

Conducerile celor două Camere ale Parlamentului sunt convocate luni pentru procedura de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu, nominalizat de preşedintele Iohannis, la conducerea SIE, în condiţiile în care reprezentanţii PSD şi cei ai ALDE se opun numirii acestuia, iar UNPR, PNL şi UDMR o susţin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici