PMP a decis care este abordarea politică la moţiunea de cenzură a PSD

PMP nu susţine o aventură politică precum moţiunea de cenzură a PSD, declară preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac. El afirmă că Partidul Mişcarea Populară nu susţine acest ”demers iresponsabil”.

1870 afișări
Imaginea articolului PMP a decis care este abordarea politică la moţiunea de cenzură a PSD

PMP a decis care este abordarea politică la moţiunea de cenzură a PSD

”Nu e nimic nou sub soare. Se pare că domnul Ciolacu nu vrea să dezmintă linia politică a PSD, pe care susţinea că nu o va promova, aceea de a semăna haos cu orice preţ. Acum câteva săptămâni spunea că impresia pe care o are este că ţara este într-un haos pe care nici PSD-ul nu ar putea să-l genereze, dar iată, cu paşi rapizi, după Congres, îşi menţine această linie politică”, declară la RFI Eugen Tomac.

Eurodeputatul spune că PMP nu va vota moţiunea de cenzură.

”I-am transmis ieri domnului preşedinte Ciolacu că PMP nu va susţine o asemenea aventură politică. Este inadmisibil, nu putem accepta un asemenea joc şi dincolo de orice reproş pe care îl putem aduce actualului Cabinet legat de modul cum a fost gestionată criza, cum s-au luat anumite măsuri, este prea mult să împingem ţara într-un haos politic care va produce şi mai multă dezordine şi mai mult dezechilibru, atât în plan economic, cât şi în ceea ce priveşte combaterea pandemiei”, meţionează liderul PMP.

Eugen Tomac precizează că parlamentarii PMP nu vor fi prezenţi în sală, în momentul votului asupra moţiunii de cenzură.

”PMP nu susţine acest demers iresponsabil al PSD. Nici un parlamentar din Partidul Mişcarea Populară nu va fi prezent la această moţiune de cenzură. Aceasta este decizia pe care noi am luat-o”, conchide Tomac.

Preşedintele PMP, Marcel Ciolacu, a anunţat că moţiunea de cenzură va fi votată luni în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
pmp,
moţiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici