PMP a început reorganizarea formaţiunii - Colegiul Naţional a fost convocat pe 3 martie

Consiliul Executiv Naţional al PMP a decis, în şedinţa de luni, convocarea Colegiulu Naţional la începutul lunii martie, întrunire în care se vor stabili viitoarele acţiuni ale partidului.

263 afișări
Imaginea articolului PMP a început reorganizarea formaţiunii - Colegiul Naţional a fost convocat pe 3 martie

PMP a început reorganizarea formaţiunii - Colegiul Naţional a fost convocat pe 3 martie (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Prioritate pentru noi reprezintă alegerile locale în fiecare organizaţie judeţeană, să avem filiale legal constituite cu legitimitate necesară pentru a-şi pune în aplicare obiectivele. De altfel, regulamentul nostru intern a fost mult îmbunătăţit. Săptămâna viitoare, Consiliul Executiv Naţional de azi a convocat Colegiul Naţional pe care îl vom avea pe 3 martie la Braşov unde vor participa toţi preşedinţii de filale, toţi parlamentarii şi membrii Colegiului Naţional. Va fi o şedinţă extrem de utilă pentru a pregăti viitoarele acţiuni pe care urmează să le aibă partidul. De altfel, la nivel de grupuri parlamentare am stabilit priorităţi legislative pe care le vom stabili în orele următoare şi cred că partidul a intrat într-o nouă etapă după ce am intrat în Parlament şi se simte o nouă dinamică în partid. Am vizitat în weekend mai multe filiale din ţară şi acest lucru ne dă speranţe că avem suficiente resurse pentrua duce mai departe această linie politică pe care o avem. Vom fi o voce auzită în continuare în pelnul Parlamentului, atât la Senat cât şi la Cameră şi ne vom face rolul de partid de opoziţie", a declarat preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac.

Un congres al partidulu va fi organizat, cel mai probabil, în toamnă.

"Intrăm într-un calendar de organizare de alegeri de jos până sus. În această primăvară, cu siguranţă, tot ce înseamnă comune, municipii, vom avea, probabil la nivel de judeţ, aproape toate judeţele trecând printr-o precesiune normală de alegeri într-un partid şi în partea a doua a anului, cu siguranţă, vom discuta şi despre un congres", a declarat deputatul Valeriu Steriu.

Un alt obiectiv al PMP este reducerea numărului de parlamentari

"Esenţial pentru noi este ca iniţiativele pe care le va promova partidul de acum încolo vor fi iniţiative în care credem şi pe care le vom susţine şi public şi în Parlament pentru că aţi văzut săptămâna trecută după ani de dezbateri în care cetăţenii au cerut 300 de parlamentari, totuşi partidele vechi au făcut front comun şi au votat împotriva iniţiativei în ceea ce priveşte reducerea numărului de parlamentari la 300, ori pentru Partidul Mişcarea Populară acest obiectiv politic va rămâne o prioritate şi în continuare. parlamentari", a mai declarat Eugen Tomac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici