PMP: Adevărata remaniere va fi când PSD şi ALDE vor fi scoase din joc

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a scris duminică, pe Facebook, că după o jumătate de mandat al guvernării PSD-ALDE, românii au avut parte doar de „circ” şi că „adevărata remaniere” va fi atunci când actuala coaliţie de guvernare va fi „scoasă din joc”.

182 afișări
Imaginea articolului PMP: Adevărata remaniere va fi când PSD şi ALDE vor fi scoase din joc

PMP: Adevărata remaniere va fi când PSD şi ALDE vor fi scoase din joc

„Românii nu mai vor circ! Am ajuns aproape la mijlocul mandatului guvernării PSD-ALDE. Până acum nu am avut parte decât de circ din partea celor care ar trebui să guverneze pentru români. De aproape doi ani nu avem parte decât de spectacole ieftine, menite să abată opinia publică de la faptul că PSD nu e în stare să ofere bunăstare”, a scris, duminică, pe Facebook, liderul PMP Eugen Tomac.

Acesta a menţionat că liderul PSD Liviu Dragnea s-a certat „cu toată lumea” şi doar „săraca Dăncilă” face cum îi dictează preşedintele social-democrat.

„Dragnea s-a certat cu toată lumea... Grindeanu, Tudose, Firea, Stănescu, Fifor şi lista poate continuă. Doar săracă Dăncilă <tace şi face> cum îi dictează şeful său. Numai că românii nu mai vor circ. Adevărată remaniere va fi când PSD şi ALDE, această coaliţie toxică pentru România, vor fi scoase din joc”, a precizat Tomac.

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a scris sâmbătă, pe Facebook, că informaţiile apărute în spaţiul public privind o viitoare numire a acestuia în funcţia de ministru de Interne reprezintă „neadevăruri”, pentru că „niciodată” nu s-a discutat în PSD despre remanierea lui Carmen Dan. El a adăugat că nu îşi doreşte „sub nicio formă” să fie ministru.

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că evaluarea miniştrilor social-democraţi va fi făcută după două criterii, liderul judeţean fiind de părere că unul dintre acestea va fi ”imaginea” membrilor Guvernului. Liderul judeţean social-democrat a adăugat că unele ministere nu au reuşit să „străpungă bariera de vizibilitate”.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus, vineri, la Suceava, că nu a vorbit cu preşedintele PSD despre remanierea sa din Guvern, precizând că i-ar fi incomod să deschidă un asemenea subiect, deoarece nu ar fi deloc adecvat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marţi, în Parlament, întrebat de viitoarea remaniere anunţată de PSD, că el şi-a atins „la zi, la virgulă” măsurile din programul de guvernare. „Eu îmi evaluez activitatea în funcţie de indicatorii pe care i-am avut în programul de guvernare pe care i-am realizat la zi, la virgulă”, a menţionat ministrul Agriculturii.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, referitor la o posibilă remaniere guvernamentală, că este foarte bine că se face o analiză în fiecare minister, precizând că el nu are de ce să se teamă. "Nu am de ce să mă tem. Este foarte bine că se face o analiză, este foarte normal să se facă o analiză la fiecare minister în parte, pentru fiecare ministru în parte. Teamă să îmi fie, nu", a declarat, luni, Eugen Teodorovici, la Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, pe 21 septembrie, că după referendumul pentru familie din 6-7 octombrie va fi o şedinţă Comitetului Executiv Naţional PSD în care se va discuta remanierea, precizând că un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie să rămână în Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici