PMP: Cerem prelungirea votului în diaspora. Elena Udrea e la Paris şi nu reuşeşte să voteze - FOTO

PMP cere prelungirea orei de vot pentru diaspora, deoarece sunt mulţi oameni care stau la rând în ploaie şi în frig, a declarat duminică, liderul PMP Bucureşti Daniel Geantă, arătând că preşedintele PMP, Elena Udrea, se află la Paris "şi nu reuşeşte să voteze din cauza cozilor imense".

4840 afișări
Imaginea articolului PMP: Cerem prelungirea votului în diaspora. Elena Udrea e la Paris şi nu reuşeşte să voteze - FOTO

Elena Udrea, la Paris (Imagine: Facebook)

"Cerem prelungirea orei de vot pentru diasporă deoarece sunt extrem de mulţi oameni care stau în ploaie, în vânt la rând şi trebuie să-şi exercite dreptul constituţional de a vota", a spus Geantă, menţionând că votarea ar trebui să dureze astfel încât şi ultima persoană cu drept de vot să-şi poată exercita şi acest drept.

Daniel Geantă a mai spus că preşedintele PMP, Elena Udrea, este la Paris "să suţină diaspora" şi "nu reuşeşte să voteze din cauza cozilor imense".

"Doamna preşedinte Elena Udrea este la Paris şi nu reuşeşte să voteze din cauza cozilor imense care sunt la Ambasada României", a adăugat preşedintele PMP Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici