PMP Cluj: Informaţia potrivit căreia Rareş Rusu şi 150 de membri PMP ar fi demisionat, fake news

PMP Cluj a transmis, miercuri, că informaţia potrivit căreia fostul membru al filialei clujene Rareş Rusu ar fi demisionat împreună cu 150 de membri este „neadevărată”, precizând că acesta a fost exclus din partid încă din anul 2017.

443 afișări
Imaginea articolului PMP Cluj: Informaţia potrivit căreia Rareş Rusu şi 150 de membri PMP ar fi demisionat, fake news

PMP Cluj: Informaţia potrivit căreia Rareş Rusu şi 150 de membri PMP ar fi demisionat, fake news

„În ce-l priveşte pe domnul Rareş Rus (fost consilier judeţean PDL până în anul 2016) acesta a fost exclus din PMP cu majoritate de voturi încă din 2017. Aşadar, nu se poate aduce în discuţie plecarea să dintr-un loc de unde nu mai era deja membru. Mai mult de atât şi informaţia că domnul Rareş Rusu ar fi luat cu el 150 de membri este fake-news”, precizează PMP Cluj, potrivit unui comunicat transmis către MEDIAFAX.

Senatorul PMP Vasile Cristian Lungu, preşedinte interimar al PMP Cluj, a afirmat că Rareş Rusu „nu poate convinge 150 de oameni să îl urmeze pentru 2 ore la un eveniment politic”.

“Societatea clujeană nu poate fi convinsă de Rareş Rusu, care afirmă că 150 de oamenii l-ar fi urmat, pentru că dânsul nu a reuşit să adune într-o sală 150 de persoane pentru un eveniment ca vizită preşedintelui din 2016. Cu atât mai mult cum ar putea, oare, să convingă 150 de oameni să îşi schimbe afilierea şi doctrina politică atâta timp cât nu poate convinge 150 de oameni să îl urmeze pentru 2 ore la un eveniment politic?”, spune Cristian Vasile Lungu.

PMP Cluj mai menţionează că celelalte persoane menţionate în comunicatul de presă al domnului Rareş Rusu, nu ocupau la data comunicatului nici un fel de funcţie în PMP Cluj. „Ele au fost înlocuite în urmă cu un an datorită slabei performanţe politice de care au dat dovadă în campaniile electorale din 2016”, potrivit sursei citate.

PNL Cluj a anunţat, marţi, că peste 150 de membri PMP din judeţul Cluj s-au înscris în PNL, printre aceştia figurând un fost consilier judeţean, dar şi liderii unor filiale orăşeneşti şi municipale.

Potrivit unui comunicat al PNL Cluj transmis, marţi, fostul preşedinte şi consilier judeţean al PMP Cluj, Rareş Rusu, alături de preşedintele organizaţiei Câmpia Turzii şi fost secretar general al judeţului, Marian Morar, de preşedintele organizaţiei Dej, Sebastian Lazin, de preşedintele organizaţiei Huedin, Călin Pavel, împreună cu peste 150 de membri din aceste organizaţii şi din Cluj-Napoca au decis să părăsească PMP Cluj şi să adere la PNL Cluj.

”În acest moment PNL este cel mai puternic partid de opoziţie de pe eşicherul politic românesc şi cel mai important adversar al coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, o coaliţie mincinoasă care calcă în picioare viitorul României”, se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici