PMP nu susţine alegerile anticipate. Liderul deputaţilor: E mai importantă stabilitatea ţării

Marius Paşcan a transmis, duminică, faptul că în cadrul Consiliului Exeutiv Naţional al PMP s-a luat decizia de a nu susţine declanşarea alegerilor anticipate. "Este mai importantă stabilitatea ţării şi implementarea unui program de guvernare pentru investiţii şi fonduri europene", explică acesta.

2871 afișări
Imaginea articolului PMP nu susţine alegerile anticipate. Liderul deputaţilor: E mai importantă stabilitatea ţării

PMP nu susţine alegerile anticipate

"Consiliul Executiv Naţional al Partidului Mişcarea Populară s-a întrunit în şedinţă de lucru la Parlamentul României. Am stabilit că nu susţinem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea ţării şi punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiţii, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene şi dezvoltarea ţării noastre", a scris liderul deputaţilor PMP Marius Paşcan, duminică, pe Facebook.

Liderul a mai explicat că partidul "susţine în continuare organizarea de alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale, renunţarea la subvenţia de la bugetul de stat pentru partidele politice"

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici