PMP organizează duminică un marş în Bucureşti, la doi ani de la suspendarea lui Băsescu

PMP anunţă că organizează, duminică, la doi ani de la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, un marş "de susţinere a statului de drept", participanţii urmând să plece din faţa Sălii Palatului către Piata Victoriei, şi să se oprească în faţa sediului Guvernului.

169 afișări
Imaginea articolului PMP organizează duminică un marş în Bucureşti, la doi ani de la suspendarea lui Băsescu

Traian Băsescu (imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Duminică, 6 iulie, Partidul Mişcarea Populară iese în stradă pentru statul de drept. La exact doi ani de la suspendarea preşedintelui României, PMP organizează un marş de susţinere a statului de drept în România şi a valorilor care îl definesc. Participanţii vor pleca la ora 11.00 din faţa Sălii Palatului, din Bucureşti, către Piaţa Victoriei, şi se vor opri în faţa sediului Guvernului României.
Marşul pentru susţinerea statului de drept este una din acţiunile prin care PMP a dorit să marcheze, în prima săptămână a lunii iulie, doi ani de la acţiunea de forţă a PSD şi PNL contra statului de drept din România", se arată într-un comunicat al PMP remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

PMP îi invită pe "românii care au respins, în acele zile, abuzurile fostei USL, să se alăture marşului iniţiat de Mişcarea Populară". "Este nevoie ca oamenii de bună-credinţă să nu uite ce s-a întâmplat în urmă cu 2 ani şi să conştientizeze că pericolul pentru democraţie nu a trecut", precizează PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici