PMP, partidul fondat de Traian Băsescu, vrea fuziune prin absorbţie cu PNL / UPDATE: Cristian Diaconescu neagă fuziunea

  • Formaţiunea fondată de Traian Băsescu, PMP, va fuziona cu PNL.
  • Liderii PMP au decis începerea negocierilor cu liberalii.
  • Partidul Mişcarea Populară are aproximativ 2.250 de aleşi locali.
  • UPDATE: Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, neagă fuziunea cu PNL
3144 afișări
Imaginea articolului PMP, partidul fondat de Traian Băsescu, vrea fuziune prin absorbţie cu PNL / UPDATE: Cristian Diaconescu neagă fuziunea

PMP, partidul lui Traian Băsescu, vrea fuziune prin absorbţie cu PNL

Liderii PMP au decis să înceapă negocierile pentru ca formaţiunea fondată de Traian Băsescu să fie absorbită de Partidul Naţional Liberal, au spus pentru MEDIAFAX surse din PMP.

„Am decis să începem negocierile. Şi liberalii sunt de acord, că dacă s-ar opune, o parte din aleşii noştri locali ar migra către Orban”, adaugă sursele citate.

Din PNL fac parte foştii liderii ai PDL, printre care Vasile Blaga şi Emil Boc, cu care Traian Băsescu s-a certat în urma congresului în care Elena Udrea a pierdut alegerile din partid.

Partidul Mişcarea Populară are aproximativ 2.250 de aleşi locali. La ultimele alegeri locale a ratat intrarea în Parlament, nereuşind să atingă pragul electoral.

Traian Băsescu spunea în 2013, într-un mesaj pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că „modul cum nu au înţeles să fie democraţi” îl face să spună acum „definitiv şi pentru totdeauna”: „Adio, Partid Democrat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici