PMP pune condiţii pentru susţinerea alegerilor anticipate

Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat că reprezentanţii Colegiului Naţional al partidului au decis, vineri, să susţină alegerile anticipate, cu două condiţii: revenirea la alegerea primarilor în două tururi şi reducerea numărului de parlamentari la 300.

617 afișări
Imaginea articolului PMP pune condiţii pentru susţinerea alegerilor anticipate

PMP pune condiţii pentru susţinerea alegerilor anticipate

„Colegiul Naţional al PMP a hotărât cu unanimitate de voturi că susţinem alegerile anticipate cu două condiţii de la care nu abdicăm: 1. Revenirea la alegerea primarilor în două tururi. 2. Reducerea numărului de parlamentari la 300. Ambele iniţiative sunt ale PMP şi au fost adoptate de Senat, mai e nevoie doar de un vot în Camera Deputaţilor”, a scris Eugen Tomac, vineri pe Facebook.

Preşedintele PMP a adăugat că „România are nevoie de un restart real nu doar de unul de conjunctură”.

Reacţie vine după ce Ludovic Orban a anunţat, vineri, la finalul discuţiilor purtate cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, că a convenit cu şeful statului începerea procedurilor pentru declanşarea alegerilor anticipate. Premierul susţine că a stabilit cu preşedintele ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu localele.

Întrebat dacă îşi va da demisia, Orban a spus că vor fi aplicate cele mai bune soluţii pentru declanşarea alegerilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici